Naturbaserede løsninger

Ønsker I en grønnere profil, som skaber mere naturbaserede områder og som er til gavn for jeres medarbejdertrivsel – Så kan vi hjælpe jer med naturbaserede løsninger, som kan styrke naturens tilstand og forbedre biodiversiteten.

Hos Tolstrup anlægsgartner har vi i mange år arbejdet med naturen. Det er en stor del af vores arbejde og det er derfor også en helt naturligt del vores arbejdsgang, at vi så vidt som muligt benytter os af naturbaserede løsninger.

Vi har i flere år udført naturbaserede løsninger for vores kunder, med det formål at skabe bedre forhold for naturen og forbedre biodiversiteten. Det er tiltag som etablering af kvashegn som gavner insekter og andre smådyr, omlægning af grønne arealer til naturgræs og blomster bede, samt anlægning af større områder med sten, som fungerer som gode skjulesteder for insekter og krybdyr.

Der findes flere forskellige måder hvorpå man kan omlægge sine grønne arealer, så de tilgodeser naturen og biodiversiteten, og vi står klar til at hjælpe jer med kompetente rådgivere og flere års erfaring på området.

Så tag fat i os, så hjælper vi jer med jeres grønne omstilling.

Nedenfor kan du læse mere omkring vores naturbaserede løsninger:

Læs mere om naturbaserede løsninger her

Naturbaserede løsninger

Tolstrup yder hjælp til naturbaserede løsninger

Her kan du læse mere omkring forskellige naturbaserede løsninger. Vi står altid klar med råd og vejledning, så tag endelig fat i os!

Læs mere om naturbaserede løsninger her