Vores historie

Tolstrup A/S blev etableret i 2015 af brødrene Christoffer og Peter Lund sammen med deres far, Peter Lund. Over bare 7 år er virksomheden vokset til en væsentlig spiller på markedet med 80-100 medarbejdere i højsæsonen. Virksomheden har siden start holdt til på familiegården i landsbyen Tolstrup ved Fredericia, og i takt med vækst og geografisk udvidelse af aktiviteterne, er der desuden blevet etableret baser i hhv. Århus og Odense.

Ydelserne er koncentreret omkring vedligeholdelse af grønne udearealer, anlægsprojekter samt glatførebekæmpelse, og kunderne tæller kommuner, andre offentlige virksomheder og private erhvervskunder.

Tolstrup sætter en ære i at levere høj kvalitet og sikrer bl.a. dette ved at inkludere kunderne tæt i arbejdsprocesserne, så alt er afstemt efter kundens ønsker. Tolstrup har dygtiggjort sig inden for etablering af arealer med biodiversitet og har stor erfaring med at omlægge arealer til blomstereng eller naturområder. Mht. selve udførelsen af arbejdet, arbejdes der konstant på at implementere så miljøvenlige løsninger som muligt.