Bæredygtighed og samfundsansvar

I vores arbejde som anlægsvirksomhed, arbejder vi hver dag i og med naturen. Vi har stor interesse i at gøre en positiv forskel for naturen og klimaet, og samtidig arbejde aktivt med at nedsætte vores negative påvirkning. Vi sørger hele tiden for at holde os opdateret, så vi på den måde også kan tilbyde vores kunder de bedste og mest bæredygtige løsninger.

Vi udgiver hvert år en ESG rapport med vores tal for miljø, det sociale og ledelse. Vi har sat forskellige mål på områderne, så vi kan løfte vores sociale ansvar og vores ansvar for at forbedre klimaet og biodiversiteten.

Vi har også udarbejdet et Adfærdskodeks, som er gældende for hele virksomheden samt vores leverandører, underentreprenører og yderligere samarbejdspartnere.

Læs vores Impact rapport her

Impact rapport 2022

Tolstrup A/S har nu publiceret virksomhedens første Impact Rapport

Med Impact Rapport 2022 har Tolstrup taget endnu et skridt i arbejdet med ESG. Scenen er sat for den fortsatte fokus på miljøet, og – ikke mindst – for vores vision om at være hele Danmarks socialt ansvarlige leverandør inden for grøn pleje og vintertjeneste.

Læs vores Impact rapport her
Læs vores Code of Conduct her

Code of Conduct

Tolstrup A/S fået oprettet et Adfærdskodeks (Code of Conduct)

Med vores adfærdskodeks har vi taget stilling til vores samfundsansvar og bæredygtighed, hvor vi føler os forpligtet til at udvise ansvarlig virksomhedsadfærd. Desuden, forventer vi også at vores leverandører og samarbejdspartnere også efterlever lignende principper for ansvarlig virksomhedsadfærd.

Læs vores Code of Conduct her