Bæredygtighed og samfundsansvar

I vores arbejde som anlægsvirksomhed, arbejder vi hver dag i og med naturen. Vi har stor interesse i at gøre en positiv forskel for naturen og klimaet, og samtidig arbejde aktivt med at nedsætte vores negative påvirkning. Vi sørger hele tiden for at holde os opdateret, så vi på den måde også kan tilbyde vores kunder de bedste og mest bæredygtige løsninger.

Vi udgiver hvert år en ESG rapport med vores tal for miljø, det sociale og ledelse. Vi har sat forskellige mål på områderne, så vi kan løfte vores sociale ansvar og vores ansvar for at forbedre klimaet og biodiversiteten.

Vi har også udarbejdet et Adfærdskodeks, som er gældende for hele virksomheden samt vores leverandører, underentreprenører og yderligere samarbejdspartnere.

Læs vores ESG-rapport her

ESG-rapport 2023

Tolstrup A/S har nu udgivet vores anden ESG-rapport

Tolstrup A/S fortsætter arbejdet med ESG og har nu offentliggjort vores anden rapport. I rapporten kan du læse mere omkring vores ESG bedrifter for 2023, og du har også mulighed for at læse mere omkring vores tiltag for 2024.

Du kan læse vores rapport fra 2022 her

Læs vores ESG-rapport her
Læs vores Code of Conduct her

Code of Conduct

Tolstrup A/S fået oprettet et Adfærdskodeks (Code of Conduct)

Med vores adfærdskodeks har vi taget stilling til vores samfundsansvar og bæredygtighed, hvor vi føler os forpligtet til at udvise ansvarlig virksomhedsadfærd. Desuden, forventer vi også at vores leverandører og samarbejdspartnere også efterlever lignende principper for ansvarlig virksomhedsadfærd.

Læs vores Code of Conduct her